Face & Feet

Face & Feet is een Schoonheidssalon gelegen aan Helmerstraat 242 in Enschede.

Meer informatie over Face & Feet in Enschede

Face & Feet is een moderne schoonheidssalon in Enschede, opgericht in 2008. De salon biedt persoonlijke behandelingen door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en pedicure. De behandelingen en producten van Face & Feet zijn van hoge kwaliteit, met een uitgebreid assortiment aan gezichts- en lichaamsproducten voor zowel dames als heren. Daarnaast heeft de salon regelmatig acties en nieuwtjes, die te vinden zijn op de website. Op de blog worden ook updates geplaatst, zoals recente berichten over Qarius en een contact e-mailadres.

Wil je weten wat Face & Feet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Face & Feet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Face & Feet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Face & Feet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Face & Feet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Face & Feet

Bezoekers bekeken ook