Josje's Beautysalon

Josje's Beautysalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Bruggertstraat 311 in Enschede.

Meer informatie over Josje's Beautysalon in Enschede

Josje's Beautysalon is een schoonheidssalon in Enschede, gerund door Josee, een ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Ze biedt een breed scala aan behandelingen in haar salon aan huis, waar je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en eerlijk advies. Josee houdt zich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de beauty-industrie en volgt regelmatig trainingen en cursussen. Op dit moment is er een klantenstop op avonden, maar op vrijdagen (oneven weken) zijn er nog wel plekken beschikbaar. Je kunt contact opnemen met Josje's Beautysalon voor een behandeling via de contactgegevens op de website.

Wil je weten wat Josje's Beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Josje's Beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Josje's Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Josje's Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Josje's Beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Josje’s Beautysalon

Bezoekers bekeken ook