Salon Maartje

Salon Maartje is een Schoonheidssalon gelegen aan Spelbergsweg 34A in Enschede.

Meer informatie over Salon Maartje in Enschede

Salon Maartje is een professionele styling salon voor nagels, wimpers en wenkbrauwen. Bij Salon Maartje wordt er veel tijd genomen voor kwaliteit en zorgvuldigheid. Tijdens de behandelingen kunt u genieten van een kopje koffie of thee. Uw nagels worden nauwkeurig gelakt met gel lak of rubberbase lak, waardoor ze twee weken lang mooi glanzend blijven zonder beschadiging. Ook kunt u uw wenkbrauwen en wimpers laten stylen, waxen, kleuren en liften. Het liften van de wenkbrauwharen zorgt ervoor dat ze 4 tot 6 weken in model blijven zitten en hierdoor lijken de wenkbrauwen voller. Bij een wimperlift blijft de lift 4 tot 6 weken zitten en kunnen de wimpers ook geverfd worden voor een optimaal resultaat. Door middel van browmapping kan de ideale vorm van de wenkbrauwen worden bepaald, en dit wordt gedaan met behulp van een zwarte draad met verwijderbare inkt. Het waxen gebeurt met een zachte wax die polymeren bevat, waardoor het niet pijnlijk is en geen resten achterlaat op de huid. Salon Maartje staat ingeschreven onder KvK nr. 87151219.

Wil je weten wat Salon Maartje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Maartje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Maartje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Maartje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Salon Maartje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Maartje

Bezoekers bekeken ook