Brookhuis Verkeersschool BE-opleidingen

Brookhuis Verkeersschool BE-opleidingen is een Rijschool gelegen aan Transportcentrum 23 in Enschede.

Meer informatie over Brookhuis Verkeersschool BE-opleidingen in Enschede

In deze tekst wordt gepromoot om het BE rijbewijs voor het rijden met een aanhanger in één dag te behalen. Rijschool Brookhuis biedt een dagopleiding aan waarbij je 's ochtends begint en dezelfde dag nog in het bezit bent van je BE rijbewijs. De opleiding bestaat uit een korte theoretische uitleg gevolgd door praktijklessen. Het enige wat je zelf moet regelen is een Gezondheidsverklaring voordat je het praktijkexamen kunt reserveren. Er is geen theorie-examen nodig om het aanhanger rijbewijs te halen. Het BE rijbewijs is vereist wanneer je een aanhangwagen of oplegger wilt trekken met een gewicht van meer dan 750 kilo en de totale massa van het voertuig en de aanhanger zwaarder is dan 3.500 kilo. Met rijbewijs B mag je een aanhanger besturen met een gewicht van minder dan 750 kilo, maar als het gewicht hoger is, is het BE rijbewijs vereist.

Wil je weten wat Brookhuis Verkeersschool BE-opleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brookhuis Verkeersschool BE-opleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brookhuis Verkeersschool BE-opleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brookhuis Verkeersschool BE-opleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Brookhuis Verkeersschool BE-opleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brookhuis Verkeersschool BE-opleidingen

Bezoekers bekeken ook