Ezendam Rijopleidingen

Ezendam Rijopleidingen is een Rijschool gelegen aan Auke Vleerstraat 140D in Enschede.

Meer informatie over Ezendam Rijopleidingen in Enschede

Bij Ezendam Rijopleidingen kun je op een betaalbare manier je rijbewijs halen. Ze bieden rijlessen aan in de vorm van losse lessen, pakketten en spoedopleidingen. Ook zijn ze gecertificeerd door het CBR met Rijopleiding In Stappen (RIS). Ze verzorgen al meer dan dertig jaar verkeerseducatie voor auto, motor, bromfiets en aanhanger. Om een transparante rijopleiding te bieden, werken ze met Rijlesplanner. Dit is een digitale leeromgeving waarin leerlingen altijd en overal toegang hebben tot hun planning, betalingen en vorderingen. Ouders en begeleiders kunnen ook toegang krijgen tot Rijlesplanner. Verder kun je bij Ezendam Rijopleidingen terecht voor het machtigen van de rijschool met digiD, het aanvragen van een begeleiderpas voor 17-jarigen en het vinden van antwoorden op al je vragen over het rijbewijs. Het kantoor en theoriecentrum van Ezendam Rijopleidingen bevinden zich in Hengelo.

Wil je weten wat Ezendam Rijopleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ezendam Rijopleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ezendam Rijopleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ezendam Rijopleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Ezendam Rijopleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ezendam Rijopleidingen

Bezoekers bekeken ook