Homeijer A.

Homeijer A. is een Rijschool gelegen aan Jupiterstraat 14 in Enschede.

Meer informatie over Homeijer A. in Enschede

Bij Rijschool Homeijer kun je terecht voor autorijlessen en bijbehorende theorielessen. De rijschool bestaat al 25 jaar en staat bekend om de persoonlijke benadering. Ze zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan leerlingen met rijangst, autisme en ADHD. Je kunt al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar en het praktijkexamen doen vanaf je 17e, onder begeleiding van een coach. Het theorie-examen bestaat uit drie onderdelen en kun je reserveren bij het CBR. Bij Rijschool Homeijer kun je gratis theorielessen volgen als je rijlessen bij hen neemt. Tijdens het praktijkexamen wordt onder andere gelet op je beheersing van de lesauto, je kijkgedrag en het verlenen van voorrang. Je kunt ook een tussentijdse toets doen om je vorderingen te testen en een vrijstelling te verdienen voor bijzondere verrichtingen. Als je al een tijdje niet hebt gereden, biedt de rijschool ook opfriscursussen aan. Voor het praktijkexamen moet je een Eigen Verklaring invullen en als je deze met 'ja' moet beantwoorden, kan er een extra keuring nodig zijn. Tot slot biedt de rijschool verschillende lespakketten aan.

Wil je weten wat Homeijer A. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Homeijer A. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Homeijer A.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Homeijer A. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Homeijer A. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Homeijer A.

Bezoekers bekeken ook