Zwemschool Schonewille

Zwemschool Schonewille is een Zwemschool gelegen aan Hoge Bothofstraat 112 in Enschede.

Meer informatie over Zwemschool Schonewille in Enschede

Zwemschool Schonewille is een bekende zwemschool in Enschede die al meer dan 49 jaar bestaat. Ze bieden kwalitatieve zwemlessen aan kinderen vanaf vijf jaar. De lesmethode is gebaseerd op micro teaching situaties, waarbij er gewerkt wordt met kleine groepen en veel individuele aandacht voor elk kind. Door te werken met drijfmiddelen worden de fysieke vereisten en handelingssnelheid van het kind verlaagd, waardoor ze de bewegingen foutloos kunnen aanleren in een gecontroleerde omgeving. Het wegnemen van angsten en het opbouwen van zelfvertrouwen gebeurt gedurende de lessen, wat ook helpt bij het versnellen van de opleiding. In deze virtuele omgeving is alle informatie te vinden over het aanbod en de mogelijkheden van de zwemschool. Voor vragen of opmerkingen kunnen mensen contact opnemen via het verstrekte e-mailadres of het contactformulier invullen. Er is ook een inschrijfformulier beschikbaar.

Wil je weten wat Zwemschool Schonewille verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwemschool Schonewille of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwemschool Schonewille? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwemschool Schonewille het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Zwemschool Schonewille reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwemschool Schonewille

Bezoekers bekeken ook