Zwembaden Universiteit Twente

Zwembaden Universiteit Twente is een Buitenzwembad gelegen aan Promenade 1 in Enschede.

Meer informatie over Zwembaden Universiteit Twente in Enschede

Het Sports Centre is gevestigd op de campus van de Universiteit Twente in Enschede, Nederland. Het adres is De Hems 20, gebouw 49. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met de receptie op telefoonnummer (053-489) 8001, of met het secretariaat op telefoonnummer (053-489) 1148. Als u te maken krijgt met onacceptabel gedrag of zich ongemakkelijk voelt, kunt u contact opnemen met een begeleidingsmedewerker van de UT. Meer informatie hierover is te vinden op de website. Studenten kunnen ook contact opnemen met studentenbegeleiders via de volgende link: https://www.utwente.nl/en/ces/sacc/coaching-counselling/counselling/student-counsellor/.

Wil je weten wat Zwembaden Universiteit Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembaden Universiteit Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembaden Universiteit Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembaden Universiteit Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Zwembaden Universiteit Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembaden Universiteit Twente

Bezoekers bekeken ook