Zonnestudio Roombeek

Zonnestudio Roombeek is een Schoonheidssalon gelegen aan Roomweg 89 in Enschede.

Meer informatie over Zonnestudio Roombeek in Enschede

Bij Studio Roombeek in Enschede kun je terecht voor verschillende beautybehandelingen. Ze hebben een schoonheidssalon, een nagelstudio, een kapsalon en een zonnestudio. Bij Studio Roombeek staat persoonlijke aandacht, goed advies en kwaliteit voorop, en dit alles voor een betaalbare prijs. Ze hebben verschillende zonnebanken, zoals de Luxura x7, de Luxura x7 turbo en de Luxura x10. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur, op zaterdag zijn ze geopend van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag zijn ze gesloten. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 053-4340297 of via e-mailadres info@zsroombeek.nl. Het adres van Studio Roombeek is Roomweg 89, 7523 BM in Enschede.

Wil je weten wat Zonnestudio Roombeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zonnestudio Roombeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zonnestudio Roombeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zonnestudio Roombeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Zonnestudio Roombeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zonnestudio Roombeek

Bezoekers bekeken ook