Zenz Organic Hair

Zenz Organic Hair is een Kapper gelegen aan Zuiderhagen 7 in Enschede.

Meer informatie over Zenz Organic Hair in Enschede

ZENZ Organic Hair is een duurzame kapsalon gevestigd in Enschede. De salon biedt zuivere en natuurlijke producten die bijdragen aan de World Sustainable Goals. Klanten kunnen genieten van een prettige en schone omgeving, terwijl de conditie van hun haar en huid aanzienlijk verbetert. Daarnaast ervaren kappers ook voordelen, zoals het uitsluiten van allergieën en het vermijden van irritaties aan handen en luchtwegen. Bij ZENZ Organic krijgt elke klant een warm welkom, een passende analyse en aandacht voor hun wensen en behoeften. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals biologische avocado-olie en gezuiverde aloë vera. Mensen met allergieën kunnen ook weer kleuren zonder irritaties, dankzij de allergievrije kleuringen van ZENZ. De salon biedt ook andere behandelingen, waaronder massages, wimperverlenging en manicures. Voor meer informatie kunnen klanten het ZENZ-boek raadplegen. ZENZ Enschede is gevestigd aan de Potsweg en is ook beschikbaar voor samenwerking met andere salons.

Wil je weten wat Zenz Organic Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zenz Organic Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zenz Organic Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zenz Organic Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Zenz Organic Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zenz Organic Hair

Bezoekers bekeken ook