Yuzu Asian Grand Cafe

Yuzu Asian Grand Cafe is een Aziatisch restaurant gelegen aan Van Loenshof 35 in Enschede.

Meer informatie over Yuzu Asian Grand Cafe in Enschede

Het restaurant Yuzu biedt een diverse keuken met gerechten uit verschillende Aziatische landen. Naast lunch en diner, hebben ze ook een Teppanyaki gedeelte waar live-cooking plaatsvindt. In Enschede kun je ook genieten van culinair eten bij verschillende restaurants met het WijnSpijs Walking Dinner. Het restaurant Yuzu is gevestigd naast het Casino in Enschede. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Fulltime Medewerker Bediening en geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar pieter@yuzuenschede.nl.

Wil je weten wat Yuzu Asian Grand Cafe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yuzu Asian Grand Cafe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yuzu Asian Grand Cafe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yuzu Asian Grand Cafe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Yuzu Asian Grand Cafe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yuzu Asian Grand Cafe

Bezoekers bekeken ook