Your Challenge

Your Challenge is een Personal trainer gelegen aan Bultsweg 245 in Enschede.

Meer informatie over Your Challenge in Enschede

Bij Your Challenge streven ze ernaar om jouw persoonlijke fitnessuitdagingen te overwinnen en jouw doelen te bereiken. Ze bieden op maat gemaakte personal training aan die speciaal is afgestemd op jouw niveau en doelen, evenals hiit trainingen die je uitdagen om je grenzen te verleggen. Naast de trainingen hebben ze ook infraroodcabines die de doorbloeding van het spierweefsel bevorderen en spierpijn kunnen voorkomen. Daarnaast stimuleren de cabines ook de bloedcirculatie in de huid, waardoor deze strakker en gezonder wordt. Your Challenge biedt ook persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, met op maat gemaakte voedingsschema's. Met hun professionele begeleiding kun je jouw fitnessdoelen op een effectieve en duurzame manier bereiken. Ze bieden programma's op maat, professionele begeleiding, innovatieve technieken en investeren in jouw gezondheid en welzijn met blijvende resultaten.

Wil je weten wat Your Challenge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Your Challenge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Your Challenge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Your Challenge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Your Challenge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Your Challenge

Bezoekers bekeken ook