WindTerug

WindTerug is een IT-consultancy gelegen aan Twekkeler Es 42 in Enschede.

Meer informatie over WindTerug in Enschede

WindTerug biedt ondersteuning op het gebied van dossiervoering, van het verbeteren van het methodisch werken tot het vinden van geschikte software. Ze begeleiden organisaties bij de overgang van een beheer- naar een regie organisatie, zodat ze zich kunnen focussen op waarde toevoegen en zorgverleners optimaal kunnen ondersteunen met technologie. Daarnaast helpen ze bij het ontwikkelen van een ICT-strategie die past bij de organisatie en de visie op zorg. WindTerug biedt ook coaching aan individuen en teams, waarbij ze de (hulp)vraag in kaart brengen en doelen stellen. De belangrijkste ingrediënten in hun aanpak zijn focus, verankering van kennis en kunde en eigenaarschap. WindTerug is gevestigd in Enschede en is bereikbaar via e-mail en telefoon.

Wil je weten wat WindTerug verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WindTerug of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WindTerug? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WindTerug het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar WindTerug reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WindTerug

Bezoekers bekeken ook