Wimperextensions 4 you Enschede

Wimperextensions 4 you Enschede is een Schoonheidssalon gelegen aan Dolphiaweg 20 in Enschede.

Meer informatie over Wimperextensions 4 you Enschede in Enschede

In deze tekst worden verschillende soorten wimperbehandelingen beschreven. De eerste behandeling is de 'One by One' methode, waarbij de wimperextensions haartje voor haartje aan de eigen wimpers worden bevestigd. Deze behandeling duurt ongeveer 120 minuten voor een nieuwe set en 45 minuten voor het opvullen. De tweede behandeling is de 'Everlash' methode, waarbij plukjes wimperextensions willekeurig aan de wimperhaartjes worden bevestigd. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten voor een nieuwe set, maar opvullen is niet mogelijk vanwege de korte levensduur van de extensions. De derde behandeling is de 'Mylash lift' methode, waarbij de wimpers worden rechtgetrokken en gekruld met behulp van silicone pads. Deze behandeling duurt ongeveer 30-40 minuten en het resultaat blijft 4 tot 6 weken zitten. Naast de behandelingen worden ook de nazorgregels genoemd, waarbij het wordt aanbevolen om de wimpers om de 3 weken op te laten vullen. Verder wordt er informatie gegeven over de prijzen en de contactgegevens van de salon.

Wil je weten wat Wimperextensions 4 you Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wimperextensions 4 you Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wimperextensions 4 you Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wimperextensions 4 you Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Wimperextensions 4 you Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wimperextensions 4 you Enschede

Bezoekers bekeken ook