WIELERSTUDIO

WIELERSTUDIO is een Fietsenwinkel gelegen aan Rigtersbleek-Zandvoort 10, 1.45 in Enschede.

Meer informatie over WIELERSTUDIO in Enschede

Roel Zwolle is een gepassioneerde fietsenmaker met jarenlange ervaring bij bekende merken als Pinarello, Bianchi en Cannondale. Hij onderhoudt, repareert, bouwt en verkoopt racefietsen, gravelbikes en mountainbikes. Roel is te vinden in Spinnerij Oosterveld in Enschede, een historisch fabriekspand dat is omgetoverd tot een moderne verzamelplaats voor bedrijvigheid. Hij werkt met beperkte openingstijden, zodat hij genoeg tijd kan besteden aan reparaties en onderhoud. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwe fiets, kun je een afspraak maken om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast heeft Roel zijn eigen merk, Demaere, en is hij dealer van Ridley Bikes. Hij biedt ook diensten aan zoals bikefitting en het regelen van fietsverzekeringen. Kortom, Roel Zwolle is de plek waar je moet zijn voor alles wat met fietsen te maken heeft.

Wil je weten wat WIELERSTUDIO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WIELERSTUDIO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WIELERSTUDIO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WIELERSTUDIO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar WIELERSTUDIO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WIELERSTUDIO

Bezoekers bekeken ook