Way 4 Hair

Way 4 Hair is een Kapper gelegen aan Het Bijvank 89 in Enschede.

Meer informatie over Way 4 Hair in Enschede

Way 4 Hair is een moderne professionele kapsalon in Enschede waar ze knippen, kleuren en permanenten volgens de laatste haarmode. Ze luisteren naar wat de klanten mooi vinden en willen uitstralen. Ze bieden verschillende merken aan, waaronder Orchid, een lijn met vegan haarproducten, YS-Producten voor styling, Male Co. speciaal voor mannen, Beach Blonde voor geblondeerd haar, Refresh Color Shampoo voor het behouden van de kleur, en No Yellow voor een prachtige blonde kleur. De kapsalon heeft ook openingstijden, waarbij ze op maandag en dinsdag gesloten zijn, en op andere dagen verschillende openingstijden hebben. Ze bieden ook een kortingsactie aan voor nieuwe klanten en verkopen diverse haarverzorgingsproducten in hun kapsalon en webshop.

Wil je weten wat Way 4 Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Way 4 Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Way 4 Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Way 4 Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Way 4 Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Way 4 Hair

Bezoekers bekeken ook