Water Sports Complex, University of Twente

Water Sports Complex, University of Twente is een Sportcomplex gelegen aan Auke Vleerstraat 99 in Enschede.

Meer informatie over Water Sports Complex, University of Twente in Enschede

Aan het Twentekanaal ligt het Universitair Watersportcomplex en de bijbehorende pub de Sevende Camer. Op de begane grond bevindt zich een bootwerkplaats, een zeilmaker, een verfspuiterij en een ruimte met roeimachines. Op de eerste verdieping bevinden zich de kleedkamers, evenals de bar met keuken en dakterras, de vergaderzalen en de bestuurskamer voor het roeien van Euros. Het Watersportcomplex is een gebouw van de Student Union en staat sinds de opening onder beheer van de Student Union. Sindsdien heeft het gebouw een eigen beheerscommissie, Centraal Beheer Euros (CBE). De commissie bestaat uit drie leden van Euros, de portefeuillehouder Accommodatie van de Student Union en een facilitair manager van het Facilitair Bedrijf. De facilitair manager is verantwoordelijk voor de continuïteit in de commissie en adviseert de andere commissieleden. Voor informatie kunt u mailen naar cbe@euros.nl. Maandag tot en met vrijdag: 9.00-17.00 uur 053-489 8006.

Wil je weten wat Water Sports Complex, University of Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Water Sports Complex, University of Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Water Sports Complex, University of Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Water Sports Complex, University of Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Water Sports Complex, University of Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Water Sports Complex, University of Twente

Bezoekers bekeken ook