Vrest

Vrest is een Softwarebedrijf gelegen aan Twekkeler Es 24 in Enschede.

Meer informatie over Vrest in Enschede

Met de INVIDII smart learning video app wordt leren en evalueren veel makkelijker. Deze app helpt professionals om hun competenties overzichtelijk en inzichtelijk te beheren en te delen met anderen. Daarnaast biedt Vrest EPA-portfolio's voor verpleegkundige opleidingen en medisch ondersteunende zorgprofessionals, aiossen en aniossen. Met de Vrest-app hebben zij altijd en overal toegang tot hun EPA-portfolio. Vrest biedt ook E-portfolio-oplossingen voor medisch specialisten, zoals ANIOS-modules, AIOS-modules, IFMS-modules, Iprove-modules en Certificatie-modules. Ondersteuning is beschikbaar via de supportmedewerkers van Vrest. Voor vragen kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail. Daarnaast biedt Vrest ook online instructies om professionals wegwijs te maken in hun portfolio. Tot slot is er nieuws te vinden op de website, zoals het behalen van een doctorstitel door Kasper Roth en de mogelijkheid om je te abonneren op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen.

Wil je weten wat Vrest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Vrest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrest

Bezoekers bekeken ook