Vosta

Vosta is een Voetbalclub gelegen aan Minkmaatstraat 173 in Enschede.

Meer informatie over Vosta in Enschede

S.V. Vosta is opgericht op 15 september 1926 en heeft als hoofdsponsor S.V. Vosta. Het bestuur nodigt alle leden van 18 jaar en ouder uit voor de 97ste Algemene Ledenvergadering. Er heeft een vergadering plaatsgevonden in het clubgebouw van Sparta over de ontwikkeling van sportpark Schreurserve in samenwerking met Sparta, VOSTA, TVV en Phenix. De Gemeente Enschede wil deze zomer een beek aanleggen langs Sportpark Schreurserve. Er zijn geen recente uitslagen bekend en er zijn geen afgelastingen. Er zijn verschillende activiteiten gepland, zoals de Algemene Jaarvergadering op 13 november en het Stamppot toernooi op 7 januari. S.V. Vosta heeft een van de mooiste sportparken in Enschede en je kunt lid worden door het aanmeldformulier in te vullen of contact op te nemen met de ledenadministratie.

Wil je weten wat Vosta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vosta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vosta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vosta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Vosta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vosta

Bezoekers bekeken ook