Voeljefit

Voeljefit is een Sportschool gelegen aan Volksparksingel 16 in Enschede.

Meer informatie over Voeljefit in Enschede

Bij Voel Je Fit in Enschede kun je op een innovatieve en geavanceerde manier sporten. Ze begrijpen dat er verschillende barrières kunnen zijn die je ervan weerhouden om te sporten, zoals een gebrek aan tijd of motivatie, of het niet op je gemak voelen in traditionele sportscholen. Maar bij Voel Je Fit willen ze tegemoetkomen aan jouw wensen en uitdagingen op het gebied van leefstijl. Ze bieden een totaalsysteem waarmee je op jouw eigen manier kunt trainen, wanneer je maar wilt en met volledig inzicht in je voortgang. Ze willen ervoor zorgen dat je je fitnessdoelen behaalt op een leuke en effectieve manier, zodat je gemotiveerd blijft om door te gaan. Bij Voel Je Fit kun je gebruik maken van persoonlijke plannen, ze bevinden zich in het Volkspark en bieden bewezen afvalmethoden en een mix van activiteiten. Het team van trainers is vriendelijk, gemotiveerd en enthousiast en ze streven ernaar dat iedereen zich thuis voelt in de club. Leden zijn positief over de kleinschalige sportschool, de goede begeleiding en de prachtige locatie aan de rand van het Volkspark. Je kunt gratis een les uitproberen bij Voel Je Fit en ze hebben flexibele openingstijden.

Wil je weten wat Voeljefit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voeljefit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voeljefit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voeljefit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Voeljefit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voeljefit

Bezoekers bekeken ook