Vishandel Keizer Nettorama

Vishandel Keizer Nettorama is een Visrestaurant gelegen aan Spaansland 15 in Enschede.

Meer informatie over Vishandel Keizer Nettorama in Enschede

Vishandel Keizer is een viswinkel in Enschede met twee locaties: Hogeland (Brinkstraat) en winkelcentrum Roombeek (Brouwerijstraat). Ze hebben een uitgebreid menu met visspecialiteiten en bieden de mogelijkheid om ter plaatse te eten, af te halen of thuis te laten bezorgen via thuisbezorgd.nl. In de webshop kunnen klanten gemakkelijk vis bestellen en de volgende dag ophalen. Enkele specialiteiten die worden aangeboden zijn de Vissalade Keizer "Deluxe", het Gerookte Vis Trio en het Hollands Haring Schuitje. Daarnaast is er nieuws over onder andere de Hollandse Nieuwe, het Sinterklaas assortiment en de bezorgservice van Vishandel Keizer. De openingstijden van beide locaties worden vermeld, evenals de contactgegevens van de winkel.

Wil je weten wat Vishandel Keizer Nettorama verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vishandel Keizer Nettorama of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vishandel Keizer Nettorama? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vishandel Keizer Nettorama het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Vishandel Keizer Nettorama reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vishandel Keizer Nettorama

Bezoekers bekeken ook