ViMotion Personal Training Club BOEKELO

ViMotion Personal Training Club BOEKELO is een Personal trainer gelegen aan Boekelose Stoomblekerij 74 in Enschede.

Meer informatie over ViMotion Personal Training Club BOEKELO in Enschede

ViMotion Personal Training Club biedt een uniek Personal Training concept aan dat is afgestemd op jouw lichaam, doelen en energie. Met gepassioneerde Personal Trainers die helpen, inspireren en uitdagen, is het nog nooit zo makkelijk geweest om fitter, sterker en aantrekkelijker te worden. Het concept duurt zes maanden en vindt plaats in high-end privé gyms in Enschede en Boekelo. Iedereen kan profiteren van de voordelen van Personal Training, zoals het hebben van een fit en gezond lichaam en een mentale energie boost. Klanten die al gebruik hebben gemaakt van ViMotion zijn zeer tevreden over de trainers en de stimulerende omgeving. ViMotion heeft recentelijk een tweede studio geopend in Enschede De Melkhal.

Wil je weten wat ViMotion Personal Training Club BOEKELO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ViMotion Personal Training Club BOEKELO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ViMotion Personal Training Club BOEKELO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ViMotion Personal Training Club BOEKELO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar ViMotion Personal Training Club BOEKELO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ViMotion Personal Training Club BOEKELO

Bezoekers bekeken ook