VHT Automatisering & Telecom B.V.

VHT Automatisering & Telecom B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Marssteden 29 in Enschede.

Meer informatie over VHT Automatisering & Telecom B.V. in Enschede

Microsoft biedt verschillende IT-oplossingen, zoals Microsoft Exchange Online voor e-mail en contacten, Microsoft Sharepoint voor het delen en bewerken van bestanden op één centrale locatie, Microsoft Azure voor het bouwen van eigen applicaties in de cloud, en Microsoft Teams voor efficiënte samenwerking via video, chat en aparte werkruimtes. Daarnaast bieden ze ook online werkplekken, cloud servers, online back-ups, spamfilters en cloud video surveillance. Ze bieden ook diensten zoals domeinregistratie, webhosting, VoIP en vaste telefonie. Ze helpen ook bij het inrichten en beheren van werkplekken, servers, back-ups, systemen, WiFi, beveiliging, internetverbindingen, hardware en software, en printen en scannen. Als IT-partner bieden ze ondersteuning en service op locatie en op afstand. Ze werken samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te vinden en bieden ondersteuning via hun servicedesk en remote support. Ze werken op basis van contracten op basis van afgenomen uren en hebben tevreden klanten in diverse sectoren.

Wil je weten wat VHT Automatisering & Telecom B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VHT Automatisering & Telecom B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VHT Automatisering & Telecom B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VHT Automatisering & Telecom B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar VHT Automatisering & Telecom B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VHT Automatisering & Telecom B.V.

Bezoekers bekeken ook