Vcare Connect

Vcare Connect is een Softwarebedrijf gelegen aan Pantheon 2 in Enschede.

Meer informatie over Vcare Connect in Enschede

Vcare is een bedrijf dat zorgt voor verbindingen tussen zorgspecialisten, patiënten en organisaties. Ze bieden oplossingen die de druk op zorgcommunicatie verminderen en meer tijd creëren voor het zorgproces. Vcare heeft een strategisch belang genomen in HMCC Medical Group om hun samenwerking te intensiveren en verdere ontwikkelingen mogelijk te maken. Ze streven ernaar om de uitdagingen in de zorg, zoals hoge werkdruk en personeelstekort, aan te pakken met behulp van technologie, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Vcare biedt ook diensten zoals het automatisch versturen van SMS-berichten en een veilige beeldverbinding met patiënten tijdens telefoongesprekken. Ze zijn ook actief in het leveren van nieuws en informatie over de zorgmarkt.

Wil je weten wat Vcare Connect verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vcare Connect of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vcare Connect? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vcare Connect het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Vcare Connect reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vcare Connect

Bezoekers bekeken ook