Vakantiepark Capfun Vlinderloo

Vakantiepark Capfun Vlinderloo is een Kampeerterrein gelegen aan Keppelerdijk 200 in Enschede.

Meer informatie over Vakantiepark Capfun Vlinderloo in Enschede

Vlinderloo is een stadscamping in Enschede, gelegen in het groen. Je kunt het bruisende centrum van Enschede verkennen met de fiets, maar ook op de camping zelf kun je genieten van rust en groen. De accommodaties op de camping bieden uitzicht op een mooie visvijver. Daarnaast verhuurt de camping comfortabele accommodaties en ruime kampeerplaatsen. Er is een verwarmd zwembad met glijbanen, en er zijn speeltoestellen en een visvijver op het park. Vanaf de camping ben je snel in het centrum van Enschede, waar je kunt winkelen en genieten van restaurants en terrasjes. Enschede is ook een vertrekpunt voor leuke uitstapjes in de omgeving, zoals klimhal, binnenspeeltuinen en de dierentuin van Gronau. Op de camping is er een kids-club en animatie voor jong en oud. De buitenbaden zijn verwarmd vanaf hemelvaart tot 18 september, afhankelijk van de weersomstandigheden. Honden zijn alleen toegestaan op de kampeerplaatsen. Er is fietsverhuur beschikbaar en barbecues zijn toegestaan. De camping ligt op korte afstand van het centrum van Enschede en bezienswaardigheden zoals de Grolsch fabriek, de synagoge en het Rijksmuseum Twenthe.

Wil je weten wat Vakantiepark Capfun Vlinderloo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiepark Capfun Vlinderloo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiepark Capfun Vlinderloo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiepark Capfun Vlinderloo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Vakantiepark Capfun Vlinderloo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiepark Capfun Vlinderloo

Bezoekers bekeken ook