Universiteit Twente

Universiteit Twente is een Universiteit gelegen aan Drienerlolaan 5 in Enschede.

Meer informatie over Universiteit Twente in Enschede

In deze tekst worden verschillende onderwerpen besproken. Allereerst wordt er gesproken over het kiezen van een studie en het bekijken van opleidingen per studierichting. Daarnaast is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor updates over studiekeuze-activiteiten. Vervolgens wordt er ingegaan op het belang van ondergrondse infrastructuurnetwerken die duurzame energie leveren voor vervoermiddelen, vanwege de urgentie van het probleem van opwarming van de aarde. Elektrische auto's worden genoemd als een manier om de uitstoot te verminderen, maar het vinden van oplaadstations blijkt lastig vanwege de overbelaste ondergrondse infrastructuur. De serie 'My Future Dream Job' wordt genoemd, waarin podcast host Anic van Damme in het jaar 2030 ontdekt welke beroepen belangrijk zijn en impact hebben. Verder wordt er aandacht besteed aan de ontwikkeling van next-level batterijen en de uitdagingen waar boeren in Ethiopië mee te maken hebben, zoals het verkopen van producten tegen oneerlijke prijzen. Tot slot wordt er gesproken over een verhalenreeks waarin twee UT'ers in elkaars wereld duiken en de toekomst van de UT bespreken. Daarnaast wordt Twente genoemd als een ondernemende hightech regio waar slimme vondsten worden bedacht voor maatschappelijke uitdagingen en waar een ondernemende arbeidsethos wordt gecombineerd met een aangenaam leven.

Wil je weten wat Universiteit Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Universiteit Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Universiteit Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Universiteit Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Universiteit Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Universiteit Twente

Bezoekers bekeken ook