U Parkhotel

U Parkhotel is een Hotel gelegen aan De Veldmaat 8 in Enschede.

Meer informatie over U Parkhotel in Enschede

U Parkhotel is een hotel dat zowel geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten als ontspanning. Het biedt flexibele werkruimtes voor groepen van 2 tot 250 personen. Professionals uit de wetenschap en het bedrijfsleven komen hier samen om van elkaar te leren. Het hotel kan arrangementen op maat samenstellen op basis van de wensen van de gasten. Daarnaast kunnen gasten ook genieten van een ontspannen verblijf in het nieuwe hotel. Op de campus kunnen ze op ontdekkingstocht gaan en in Enschede kunnen ze cultuur en winkelen ervaren. Het restaurant van het hotel, onder leiding van chef-kok Sjors Riewald, biedt ook een culinaire ervaring.

Wil je weten wat U Parkhotel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van U Parkhotel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij U Parkhotel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je U Parkhotel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar U Parkhotel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. U Parkhotel

Bezoekers bekeken ook