Twentsche Foodhal

Twentsche Foodhal is een Foodcourt gelegen aan Hoge Bothofstraat 39a in Enschede.

Meer informatie over Twentsche Foodhal in Enschede

Bij de Twentsche Foodhal kun je genieten van echt eten en drinken bij 8 verschillende keukens. Op een oppervlakte van 1000 m2 hebben enthousiaste ondernemers deze keukens ingericht met eerlijke gerechten op basis van lokale producten. Het aanbod in de foodhal verandert voortdurend, waardoor elk bezoek telkens weer een verrassing is. Little Texas is op donderdag 19 oktober helaas gesloten, maar de andere zeven keukens zijn wel geopend. Daarnaast biedt de Twentsche Foodhal arrangementen aan voor verschillende gelegenheden. Op 22 september vond er een bedrijfsfeest plaats bij de foodhal, waar ongeveer 500 gasten aanwezig waren. Voor meer informatie en het volgen van de activiteiten en acties kun je de Twentsche Foodhal volgen op social media. Het adres is Hoge Bothofstraat 39a, 7511 ZA Enschede.

Wil je weten wat Twentsche Foodhal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twentsche Foodhal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twentsche Foodhal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twentsche Foodhal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Twentsche Foodhal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twentsche Foodhal

Bezoekers bekeken ook