Twentefans.nl

Twentefans.nl is een Voetbalwinkel gelegen aan Colosseum 65 in Enschede.

Meer informatie over Twentefans.nl in Enschede

FC Twente heeft een spectaculaire overwinning behaald op Feyenoord. De spelers van FC Twente kregen voorafgaand aan de wedstrijd een inspirerende peptalk van trainer Joseph Oosting. Vier spelers van FC Twente, die uitblonken in de wedstrijd, worden genoemd door journalist Ten Voorde. Ook oud-trainer van FC Twente, Erik ten Hag, wordt gepresenteerd als nieuwe trainer van Ajax. Willem van Hanegem bekritiseert zowel FC Twente als scheidsrechter Higler. Sem Steijn wordt genoemd als een interessant doelwit voor Europese subtopclubs. Robert Maaskant geeft aan dat FC Twente nog niet op het gewenste niveau is. Speler Ugalde is enthousiast over zijn teamgenoten Giménez, Pröpper en Hilgers. Trainer Oosting is blij met de prestatie van zijn spelers en doet geen aanspraak op de tactiek. FC Twente heeft Feyenoord verslagen in een spektakelstuk.

Wil je weten wat Twentefans.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twentefans.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twentefans.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twentefans.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Twentefans.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twentefans.nl

Bezoekers bekeken ook