Tweewielers Bennie ten Brincke

Tweewielers Bennie ten Brincke is een Fietsenwinkel gelegen aan Windmolenweg 48 in Enschede.

Meer informatie over Tweewielers Bennie ten Brincke in Enschede

Met 50 jaar ervaring op fiets-gebied staat Tweewielers ten Brincke garant voor kwaliteit en goede service. In 1970 nam Bennie ten Brincke de zaak over van zijn oude baas en trouwde hij met Hermien. In 1985 verhuisden ze naar een nieuwe locatie aan de Windmolenweg, waar Bennie een unieke collectie antieke motoren en bromfietsen heeft opgebouwd. In 2000 kwam dochter Karin in de zaak werken en sindsdien verloopt de verkoop en reparatie gestaag. Nu, in 2020, bestaat Tweewielers ten Brincke al 50 jaar en hebben ze een vakkundig en gemotiveerd team dat helpt bij de verkoop en reparatie van een ruim assortiment aan fietsen.

Wil je weten wat Tweewielers Bennie ten Brincke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tweewielers Bennie ten Brincke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tweewielers Bennie ten Brincke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tweewielers Bennie ten Brincke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Tweewielers Bennie ten Brincke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tweewielers Bennie ten Brincke

Bezoekers bekeken ook