Turtles Pizza

Turtles Pizza is een Pizzeria gelegen aan Hengelosestraat 172 in Enschede.

Meer informatie over Turtles Pizza in Enschede

Bij Turtles Pizza Enschede kun je online bestellen. Je kunt het menu bekijken en direct bestellen. De klanten geven Turtles Pizza 5 sterren na 376 beoordelingen. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvang je unieke kortingen en acties. Bij elke bestelling spaar je punten, en bij 5 punten krijg je €5 korting. Je kunt ook de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de menukaart zie je welke gerechten het meest populair zijn. Ze hebben een grote variëteit aan pizza's, pasta's, burgers, broodjes, schotels, tosti's en kapsalons.

Wil je weten wat Turtles Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Turtles Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Turtles Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Turtles Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Turtles Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Turtles Pizza

Bezoekers bekeken ook