TurtL Nederland B.V.

TurtL Nederland B.V. is een Sportcomplex gelegen aan Josink Maatweg 9 in Enschede.

Meer informatie over TurtL Nederland B.V. in Enschede

Bij TurtL geloven ze dat krachttraining anders kan. In plaats van 3 keer per week te trainen in een drukke sportschool, bieden ze personal training aan waarbij je slechts 1 keer per week traint. Deze trainingen duren maar 20 minuten en vinden plaats volgens de Slowmotion High Intensity Trainingsmethode. Je traint in een gekoelde ruimte, zodat je niet zweet. Je kunt alleen trainen, in duo's of in een small group van drie personen die je zelf samenstelt. Tijdens de training verbrand je 500 kcal en ontvang je de beste persoonlijke begeleiding. Door in slowmotion en op maximaal vermogen te bewegen, werk je aan meer kracht in je lichaam. Dit gebeurt op een veilige manier buiten je comfortzone, waardoor je fit en vitaal wordt. Deze vorm van training is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, fitheid of lichamelijke ongemakken. Wil je het zelf ervaren? Maak dan een afspraak voor een gratis proeftraining in Enschede of Oldenzaal.

Wil je weten wat TurtL Nederland B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TurtL Nederland B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TurtL Nederland B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TurtL Nederland B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar TurtL Nederland B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TurtL Nederland B.V.

Bezoekers bekeken ook