Trifora Sports & Health Club Enschede

Trifora Sports & Health Club Enschede is een Sportschool gelegen aan Kotkampweg 65 in Enschede.

Meer informatie over Trifora Sports & Health Club Enschede in Enschede

Trifora Sports & Health Club is een sportschool met een breed scala aan faciliteiten, waaronder fitness, groepslessen, wellness, zwemmen, tennis, padel en persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en gewoontes. Vanaf het begin wordt jouw doelstelling serieus genomen en wordt er een trainingsplan opgesteld dat individueel of in groepsverband kan zijn. Naast fitness en groepslessen biedt de club ook wellness, tennisbanen, padelbanen, fysiotherapie op topsportniveau, een zwemschool en een kidsclub. Trifora Sports & Health Club is geschikt voor het hele gezin en voor alle leeftijden. Je kunt je lidmaatschap zelf samenstellen op basis van jouw wensen. Je kunt de sportschool gratis uitproberen door een gratis proefles te volgen.

Wil je weten wat Trifora Sports & Health Club Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trifora Sports & Health Club Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trifora Sports & Health Club Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trifora Sports & Health Club Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Trifora Sports & Health Club Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trifora Sports & Health Club Enschede

Bezoekers bekeken ook