TriboForm Engineering

TriboForm Engineering is een Softwarebedrijf gelegen aan The Gallery, Hengelosestraat 500 in Enschede.

Meer informatie over TriboForm Engineering in Enschede

TriboForm is een softwareprogramma waarmee je snel de effecten van coatings, smeermiddelen, oppervlaktekenmerken van materialen of nieuwe plaatmaterialen kunt simuleren op wrijving en uiteindelijk op de productkwaliteit. Door een realistischere overweging van de tribologische effecten kan een nieuw niveau van simulatienauwkeurigheid worden bereikt. TriboForm's producten vullen het productportfolio van AutoForm aan. TriboForm Analyzer is een op zichzelf staande software waarmee je efficiënt wrijving- en smeervoorwaarden kunt simuleren, visualiseren en evalueren. Het bevat de TriboForm Library, met generieke tribologische gegevenssets voor de meest gebruikte plaatmaterialen, gereedschapsmaterialen en smeermiddelen in de plaatmetaalindustrie. Je kunt de resultaten exporteren voor direct gebruik in de AutoForm-FormingSolver met behulp van de TriboForm Plug-In.

Wil je weten wat TriboForm Engineering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TriboForm Engineering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TriboForm Engineering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TriboForm Engineering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar TriboForm Engineering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TriboForm Engineering

Bezoekers bekeken ook