Trend Hair

Trend Hair is een Kapper gelegen aan Wesseler-Nering 19 in Enschede.

Meer informatie over Trend Hair in Enschede

Kapsalon Trendhair is een kapsalon in Enschede die al sinds 1978 bestaat. Maria heeft de zaak overgenomen in 2006 en luistert altijd naar de wensen van de klanten. Ze geven advies over trendy kapsels en kleuren en bieden ook andere diensten aan, zoals knippen, styling, hair extensions, kleuren en epileren met touw. De stylisten zijn op de hoogte van de laatste kleurtrends en zijn gespecialiseerd in het opsteken van bruids- en feestkapsels. Daarnaast hebben ze een prijslijst waarop de verschillende behandelingen en tarieven vermeld staan. Voor vragen of het maken van een afspraak kunnen klanten contact opnemen met de salon. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur en op vrijdagavond tot 20:00 uur. Op zaterdag is de salon geopend van 8:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Trend Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trend Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trend Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trend Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Trend Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trend Hair

Bezoekers bekeken ook