Training Center Twente

Training Center Twente is een Sportschool gelegen aan Hoge Bothofstraat 49 in Enschede.

Meer informatie over Training Center Twente in Enschede

Training Center Twente is een sportschool in Enschede waar je verschillende sporten kunt beoefenen met één abonnement. Ze bieden onder andere CrossFit, Fitness, Bokszaktraining, Dames Kickboksen, Powerlifting en Personal Training aan. Alles in de sportschool is met elkaar verbonden, inclusief de chill-out waar je kunt genieten van een kop koffie of sportdrankje. Klanten zijn erg tevreden over de professionele begeleiding en de goede sfeer in de sportschool. Ze ervaren dat het sporten bij TCT een investering in zichzelf is en dat ze zich fitter en sterker voelen door de trainingen. TCT wordt aanbevolen voor iedereen die wil sporten in een prettige omgeving. De sportschool is gevestigd in het centrum van Enschede en heeft ruime openingstijden.

Wil je weten wat Training Center Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Training Center Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Training Center Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Training Center Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Training Center Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Training Center Twente

Bezoekers bekeken ook