Theatercafé Vrijhof

Theatercafé Vrijhof is een Restaurant gelegen aan Promenade in Enschede.

Meer informatie over Theatercafé Vrijhof in Enschede

Het Theatercafé in de Vrijhof is getransformeerd van een cafetaria waar je alleen een biertje kon drinken tot een restaurant waar zowel medewerkers als studenten kunnen lunchen, dineren en borrelen. Daarnaast worden er ook optredens, shows en debatten georganiseerd. Het café is een ontmoetingsplek waar je kunt lunchen, studeren, een drankje kunt doen en kunt genieten van muziekoptredens en serieuze debatten. Tijdens de warme maanden ligt de nadruk op het gezellige terras, terwijl er in de koudere maanden verschillende evenementen plaatsvinden, zoals optredens en pubquizzen. Naast drankjes biedt het café ook Italiaanse gerechten aan. Er is ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen en de verpakkingen kunnen worden ingeleverd voor recycling met een korting op de volgende aankoop. Het café is geopend van maandag tot en met vrijdag voor lunch en van maandag tot en met donderdag voor diner. Voor reserveringen kan er contact worden opgenomen met 053-489 2380.

Wil je weten wat Theatercafé Vrijhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Theatercafé Vrijhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Theatercafé Vrijhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Theatercafé Vrijhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Theatercafé Vrijhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Theatercafé Vrijhof

Bezoekers bekeken ook