The Saloon

The Saloon is een Restaurant gelegen aan Walstraat 63 in Enschede.

Meer informatie over The Saloon in Enschede

Restaurant The Saloon is een populair restaurant in Enschede, gelegen aan de Walstraat 63. Gastheer Benjamin en zijn team zorgen voor een onvergetelijke ervaring met hun gastvrijheid, gezelligheid en heerlijke Zuid-Amerikaanse keuken. Het restaurant biedt een gevarieerd menu met verse ingrediënten en houdt rekening met speciale dieetwensen en allergieën. Naast traditionele Mexicaanse en Argentijnse gerechten, zijn er ook "standaard" gerechten en voldoende keuze voor kinderen. Bij The Saloon voelt iedereen zich welkom en veel mensen komen graag terug. Het restaurant heeft altijd aantrekkelijke aanbiedingen en acties, zodat je lekker kunt eten voor een goede prijs.

Wil je weten wat The Saloon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Saloon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Saloon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Saloon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar The Saloon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Saloon

Bezoekers bekeken ook