The Idiotcompany B.V.

The Idiotcompany B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Staalsteden 4, 3a in Enschede.

Meer informatie over The Idiotcompany B.V. in Enschede

Het bedrijf The Idiot is een intelligent data- en Internet of Things (IoT) bedrijf dat zich richt op het plannen, ontwerpen, ontwikkelen, op de markt brengen en innoveren. Ze geloven in een verbonden wereld waarin ze actief deelnemen en streven ernaar om intelligente data en beveiligde sensoroplossingen aan bedrijven te bieden. Ze streven naar het verminderen van de ecologische voetafdruk en willen met slimme inzichten en innovaties een bijdrage leveren aan de wereld. Ze zijn gespecialiseerd in IoT, het verbinden van de digitale en fysieke wereld, en helpen hun klanten met het ontwikkelen van innovatieve toepassingen en oplossingen. Ze richten zich op het extraheren van intelligente data en werken samen met partners en investeren in nieuwe technologieën. Ze werken ook op het gebied van financiële technologieën en bieden een platform en gateway voor betalingsverwerking. Ze werken samen met verschillende partners en zijn in overeenstemming met financiële- en privacyregelgeving. Het bedrijf werkt samen met verschillende bedrijven aan diverse initiatieven en staat open voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Ze werken met een ervaren team en hebben partners zoals IBM en Redhat. Ze zijn gevestigd in Nederland en zijn wereldwijd georiënteerd.

Wil je weten wat The Idiotcompany B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Idiotcompany B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Idiotcompany B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Idiotcompany B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar The Idiotcompany B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Idiotcompany B.V.

Bezoekers bekeken ook