The Gallery Enschede

The Gallery Enschede is een Restaurant gelegen aan Hengelosestraat 500 in Enschede.

Meer informatie over The Gallery Enschede in Enschede

Welkom bij the Gallery, een kantoorgebouw van 300 meter in het technologische hart van Twente. Ze bieden diverse kantoorruimtes aan vanaf 16m2, zowel voor langdurig als kort gebruik. Daarnaast zijn er vergaderruimtes beschikbaar, zowel voor huurders als externe partijen. Het restaurant is open voor bezoekers en er is ook de mogelijkheid om catering te bestellen voor vergaderingen. Er is een parkeergarage aan de voorkant van het pand, met laadpalen voor elektrische auto's. Voor contact zijn er verschillende telefoonnummers beschikbaar, zoals de servicedesk, technisch beheer, catering en commerciële verhuur. De locatie van the Gallery is op de Hengelosestraat 500 in Enschede. De website is nog in ontwikkeling en er zal binnenkort meer informatie beschikbaar zijn.

Wil je weten wat The Gallery Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Gallery Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Gallery Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Gallery Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar The Gallery Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Gallery Enschede

Bezoekers bekeken ook