The FoodClub

The FoodClub is een Restaurant gelegen aan Gronausestraat 100 in Enschede.

Meer informatie over The FoodClub in Enschede

In Enschede is er een nieuw restaurant genaamd The FoodClub, waar je gegarandeerd lekker kan eten. Het concept is all you can eat, waar je de hele avond streetfood-gerechtjes van topkwaliteit kan bestellen en delen met je tafelgenoten. Het restaurant biedt gerechten uit verschillende keukens, zoals Japan, Mexico, Thailand en de Antillen. Het personeel komt uit diverse eetculturen en gebruikt authentieke kruiden. Het menu bevat onder andere nacho's, sushi, taco's, spareribs en nog veel meer. De prijs voor het all you can eat arrangement is €39,50 per persoon en kinderen tot en met 11 jaar betalen €19,50. The FoodClub biedt ook cateringdiensten aan voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en luxe diners. Ze kunnen op elke gewenste locatie een buffet, live-cooking of hapjes verzorgen. Voor meer informatie en reserveringen kan er contact worden opgenomen met The FoodClub.

Wil je weten wat The FoodClub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The FoodClub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The FoodClub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The FoodClub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar The FoodClub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The FoodClub

Bezoekers bekeken ook