Tex Town Tigers

Tex Town Tigers is een Sportclub gelegen aan Kotkampweg 119 in Enschede.

Meer informatie over Tex Town Tigers in Enschede

Heb jij al gestemd op Tex Town Tigers? Iedereen die lid is van De Rabobank kan stemmen op zijn/haar favoriete club. Stemmen kan via de website van De Rabobank. Op zaterdag 12 augustus werden de thuiswedstrijden in de hoofdklasse afgelast vanwege onbespeelbare velden, maar dit mocht de pret niet drukken voor de familie en vrienden van Jesse Maduro. De werkzaamheden voor de nieuwe led veldverlichting kunnen eindelijk beginnen, aangezien de vergunningen zijn binnen en er geen bezwaren zijn ontvangen. Helaas is Gerhard ten Hoopen, een 60-jarig lid van TTT, overleden. Het softbalteam van Nederland speelt een oefenserie tegen het team van Taiwan in voorbereiding op het WK kwalificatietoernooi. Carmel College uit Oldenzaal heeft het bedrijventoernooi 2023 gewonnen. TTT U-15 hebben de winst behaald op het Babe Ruth Soft Brawl toernooi. Kjeld Tielemans is de nieuwe voorzitter van TTT, nadat Gert Jan Mooi na 6 jaar afscheid heeft genomen. En tot slot zijn er nieuwe speelsters en een coach voor Dames 1, die dit seizoen zullen uitkomen voor Tex Town Tigers.

Wil je weten wat Tex Town Tigers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tex Town Tigers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tex Town Tigers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tex Town Tigers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Tex Town Tigers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tex Town Tigers

Bezoekers bekeken ook