Tentje Teman²

Tentje Teman² is een Restaurant gelegen aan Korte Haaksbergerstraat 46 in Enschede.

Meer informatie over Tentje Teman² in Enschede

Op 14 februari 2020 opende Tentje Teman² haar deuren als een lang gekoesterde droom die werkelijkheid werd. Het is een huiselijke plek geworden waar jong en oud zich op hun gemak zullen voelen, en ze hopen met hun eten een glimlach op de gezichten van hun gasten te kunnen toveren. Ze geloven dat lekker koken niet moeilijk is, maar dat er één ingrediënt is dat nergens te koop is: liefde. Dit ingrediënt is belangrijk voor de eetbeleving en hebben ze geleerd van hun moeders, die hen niet alleen hebben geleerd hoe ze moeten koken, maar ook hoe ze mensen gelukkig kunnen maken. Na jarenlang voor plezier te hebben gekookt op verjaardagen en familiebijeenkomsten, ontstond de wens om een eigen eethuisje te beginnen om hun liefde voor eten door te kunnen geven en hun Turks-Aziatische achtergrond te kunnen eren. Je kunt kiezen uit 3 menu's of een proeverij, en reserveren voor een tafeltje is weer mogelijk. Reserveren is aanbevolen en kan via de website of per telefoon.

Wil je weten wat Tentje Teman² verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tentje Teman² of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tentje Teman²? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tentje Teman² het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Tentje Teman² reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tentje Teman²

Bezoekers bekeken ook