Tennishal 't Wooldrik

Tennishal 't Wooldrik is een Sportschool gelegen aan Tegelerweg 74 in Enschede.

Meer informatie over Tennishal 't Wooldrik in Enschede

Het winterseizoen van 16 september 2013 tot 13 april 2014 biedt verschillende mogelijkheden voor het huren van tennisbanen. Er is vaste baan verhuur beschikbaar voor diegenen die een vaste baan op een vast tijdstip willen reserveren. Losse baan verhuur is ook mogelijk, op elk gewenst moment overdag, in het weekend en 's avonds laat. Daarnaast is er de optie om een 10-banen kaart te kopen. Zaterdagavond is gereserveerd voor feesten en evenementen, terwijl de zondagmiddag speciale tarieven biedt voor ouder-kind tennis en senioren. Op zondagavond is er een gezellige tennisavond waarvoor men lid kan worden. Daarnaast is er het hele jaar door de mogelijkheid om lid te worden van Intrek, waarbij men op gereserveerde tijdstippen kan spelen en deel kan nemen aan verschillende activiteiten zoals koffietennis en toss avonden. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Herman Vogel.

Wil je weten wat Tennishal 't Wooldrik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennishal 't Wooldrik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennishal 't Wooldrik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennishal 't Wooldrik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Tennishal 't Wooldrik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennishal ’t Wooldrik

Bezoekers bekeken ook