Telecats

Telecats is een Softwarebedrijf gelegen aan Colosseum 42 in Enschede.

Meer informatie over Telecats in Enschede

Telecats is een bedrijf dat AI-voice-oplossingen levert om klantenservice te verbeteren. Ze bieden AI Routing, waarmee klanten 45 seconden per oproep kunnen besparen door geavanceerde spraakherkenningstechnologie te gebruiken. Daarnaast bieden ze Voicebot Automation, waarmee klanten hun selfservice-capaciteiten met 20% kunnen verhogen en hun chatbot kunnen voorzien van spraakfunctionaliteit. Met Insights kunnen klanten bruikbare gegevens verkrijgen om ervoor te zorgen dat klantinteracties voldoen aan de normen en voorschriften van hun bedrijf. Telecats helpt klanten om hun klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Ze bieden ook nieuws en artikelen over onderwerpen zoals de evolutie van Voicebots in klantenservice en de zin en onzin van de AI-hype rond ChatGPT. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en Frankrijk.

Wil je weten wat Telecats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Telecats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Telecats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Telecats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Telecats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Telecats

Bezoekers bekeken ook