Tankstation Cultureel Vulpunt

Tankstation Cultureel Vulpunt is een Vegetarisch restaurant gelegen aan Deurningerstraat 28 in Enschede.

Meer informatie over Tankstation Cultureel Vulpunt in Enschede

Op dinsdag 31 oktober 2023 wordt er een Halloween Open Mic Night georganiseerd bij Tankstation. Het belooft een griezelige avond te worden met een heerlijke maaltijd en de mogelijkheid om op het podium op te treden. Op zaterdag 4 november 2023 doet Tankstation mee aan museumnacht met een speciaal programma, inclusief diner, kunsttentoonstelling, workshop en live muziek. Daarnaast viert Tankstation op dinsdag 7 november 2023 haar 10-jarig jubileum met een speciaal programma. Er worden verrassingsmenu's geserveerd, maar het is belangrijk om een ​​reservering te maken om ervoor te zorgen dat er genoeg eten is. In het verleden heeft Tankstation ook verschillende evenementen georganiseerd, zoals Yoga & Brunch, een live muziekavond en een workshop voor het maken van harssculpturen. Verder was er een speciaal evenement voor de Regenboogdagen om queer kunst te vieren. Er waren diverse optredens en een workshop om creativiteit te ontdekken.

Wil je weten wat Tankstation Cultureel Vulpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tankstation Cultureel Vulpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tankstation Cultureel Vulpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tankstation Cultureel Vulpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Tankstation Cultureel Vulpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tankstation Cultureel Vulpunt

Bezoekers bekeken ook