Taco Mundo

Taco Mundo is een Mexicaans restaurant gelegen aan Kuipersdijk 5 in Enschede.

Meer informatie over Taco Mundo in Enschede

Bij Taco Mundo kun je genieten van heerlijke gerechten, zoals de Enchilada Pulled Beef en de Street Tacos & Chicken Pops. Deze gerechten worden geserveerd met een Homemade Salsa naar keuze en je kunt er ook een drankje bij kiezen. Daarnaast zijn er ook verschillende taco's, street tacos, enchiladas, burritos, cheeseritos, bowls en quesadillas verkrijgbaar, zowel met vlees als vegetarisch. Je kunt zelf kiezen welke toppings en Salsas je wilt toevoegen. Ook is er een speciale Fiesta in a Box verkrijgbaar, speciaal voor kinderen. Bij Taco Mundo is er voor ieder wat wils om van een heerlijke Mexicaanse maaltijd te genieten.

Wil je weten wat Taco Mundo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taco Mundo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taco Mundo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taco Mundo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Taco Mundo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taco Mundo

Bezoekers bekeken ook