t Bakhuus Enschede

t Bakhuus Enschede is een Cafetaria gelegen aan Wesseler-Nering 21 F in Enschede.

Meer informatie over t Bakhuus Enschede in Enschede

Op de website van Bakhuus in Enschede kun je het menu bekijken en direct bestellen. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 42 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij elke besteding van €10 spaar je 1 punt. Bij 25 punten krijg je €5 korting. Je kunt ook de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de menukaart zie je welke gerechten het meest populair zijn. Er zijn onder andere verschillende soorten frites, snacks, hamburgers, pasta's, schotels, maaltijdsalades, sauzen, belegde broodjes, lunchgerechten, dranken en milkshakes verkrijgbaar. Het restaurant biedt ook afhaalmogelijkheden. Het adres is te vinden op de website. De bezorgtijden en openingstijden worden vermeld.

Wil je weten wat t Bakhuus Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Bakhuus Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Bakhuus Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Bakhuus Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar t Bakhuus Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Bakhuus Enschede

Bezoekers bekeken ook