Swapfiets

Swapfiets is een Fietsenwinkel gelegen aan Haverstraatpassage 90 in Enschede.

Meer informatie over Swapfiets in Enschede

Swapfiets biedt een fietsabonnement waarbij je voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets hebt. Ze hebben verschillende soorten fietsen, waaronder e-bikes en luxe fietsen met versnellingen. Je kunt jouw stad kiezen en de beschikbare fietsen bekijken. Vervolgens kun je jouw fiets selecteren en deze ophalen in een van de winkels of gratis thuis laten bezorgen. Swapfiets biedt ook een uitgebreide service, waarbij je bij problemen binnen 48 uur geholpen wordt. Ze hebben een app waarmee je alles uit je abonnement kunt halen en beantwoorden veelgestelde vragen over bijvoorbeeld de werking van Swapfiets, de minimale looptijd van het contract, reparaties en het opzeggen van het abonnement. Daarnaast geven ze tips om diefstal te voorkomen en bieden ze een nieuwe Power 1 e-bike aan in hun grootste steden. Swapfiets heeft als missie om steden leefbaarder te maken en staat voor duurzaamheid.

Wil je weten wat Swapfiets verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Swapfiets of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Swapfiets? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Swapfiets het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Swapfiets reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Swapfiets

Bezoekers bekeken ook