Subway

Subway is een Broodjeswinkel gelegen aan De Hems 10 in Enschede.

Meer informatie over Subway in Enschede

U kunt genieten van heerlijke sandwiches, salades en wraps bij uw lokale Subway® Restaurant op de Hems 10 in de Universiteit Twente. Ze bieden een breed scala aan ingrediënten en smaken, zodat u uw maaltijd naar wens kunt samenstellen. In tegenstelling tot traditioneel fastfood, gebruikt Subway® verse gesneden groenten, toppings en vers gebakken brood om de perfecte maaltijd te maken. U kunt uw bestelling plaatsen via de Subway® Official App, online of persoonlijk in het restaurant. Ze bieden ook bezorging aan via Uber Eats of Thuisbezorgd. Alle Subway® Restaurants worden beheerd door bedrijfseigenaren en hebben getalenteerde Sandwich Artists™ in dienst.

Wil je weten wat Subway verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Subway of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Subway? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Subway het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Subway reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Subway

Bezoekers bekeken ook